No. 1 album je koji otvara Novu 2022. godinu

Nastali u vreme strogog lockdown-a, Vili & DeBili kao nova tročlana muzička grupa predstavljaju album No. 1

Vili & DeBili čine Vili i Dado Gobac i Srđan Sekulović Skansi. Njihov prvi album snimili su zbog okolnosti pod zaštitnim maskama i na propisanoj distanci. Na albumu No. 1 nalazi se sedam pesama kojima se ova grupa upoznaje sa publikom. 

Četiri od sedam pesama potpisuje Davor Gobac, Vilijeva je numera “Psiho”, a “Poslić” predstavlja obradu pesme “Act Naturally” country legende Bucka Owensa, koju su u svom repertoaru imali i The Beatlesi. Aranžman i produkciju numera Udari glavom i Ringišpil potpisuje Skansi.

“Vili & DeBili simpatičan je off projekt koji je tijekom par tjedana u prvom lockdownu zbližio drugare raznih generacija. Neopterećeni bilo kakvim ciljevima, istresli su iz sebe kratkosvirajući materijal jako uživajući pritom. Kad je već bilo tako, zaigrali su se do kraja pa snimili kompletan album i u video zapisu, uz veliku pomoć gospona Gorana Berovića. Ako mene pitate, čisti gušt", rekao je Skansi.

Davor je tu izjavu upotpunio rečima: “Slušajte rokenrol o kojem niste ni snili, za vas sviraju Vili & DeBili!”, dok je Vili Gobac dodao: “Bilo mi je super raditi s tatom i sa Skansijem jer ja volim svoja dva debila.”

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika