Ljubav nije za zezanje

Kralj britanskog Motown i R&B zvuka

James Morrison će svoj obnovljeni album „Greatest Hits“ objaviti 11. februara, a ovih dana je za svoje fanove napravio iznenađenje novim singlom, „Don’t Mess With Love“.

 

„Don’t Mess With Love“ daje savremenu pop notu Morrisonovom Motown i R&B zvuku. Pesma istražuje moć ljubavi koja menja život, a inspiracija dolazi iz njegovog ličnog iskustva.

Morrison kaže: „Pesma ’Ne zezaj se s ljubavlju’ izašla je iz mene dok sam pisao i snimao u izolaciji. Podseća me na pesme koje sam slušao na radiju tokom leta kada sam bio klinac – klasični old school sa svežinom u stihu.”

 

„Greatest Hits“ sadrži dve nove pesme uz nove verzije Morrisonovih najvećih hitova. Umesto da potpuno iznova osmisli pesme ili pomno analizira svaki detalj, on je jednostavno odveo svoj bend uživo u Metropolis Studios sa svojim dugogodišnjim producentom Marcom Taylorom i pustio da iz njih izađe ono najbolje u tom trenutku.

Izdavanje albuma „Greatest Hits” takođe se poklapa sa 15. godišnjicom od kada je Morrison osvojio BRIT nagradu za britanskog muškog solo izvođača.

Ovaj uspešni britanski pevač će u martu krenuti na opsežnu britansku deonicu svoje turneje „Greatest Hits”, koja uključuje londonski nastup u Paladiumu, pre nego što od kraja aprila krene na turneju u šest evropskih zemalja.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika