DYMYTRY - Somebody's Watching Me

Međunarodna verzija starog hita Rockvella/Michael Jacksona

Poznata češka metal grupa Dymytry objavila je video za svoju obradu Rockvell / Michael Jackson hita, „Somebody's Watching Me". Dymytryjeva verzija takođe uključuje učešće Viktora Smolskog, čuvenog nekadašnjeg gitariste nemačke metal grupe Rage.

Bend kaže: „Ljudi, evo našeg trećeg singla sa albuma Revolt! Ovo je jedino što nećete naći u češkoj prezentaciji“.

Nakon više od hiljadu koncerata u svojoj zemlji, pet do sada uspešnih studijskih albuma i platinaste nagrade za njihovo najnovije izdanje Revolter, češki moderni metal bend Dymytry koji je nedavno potpisao ugovor sa AFM Recordsom, odlučio se za korak koji je neobičan sa dva aspekta: Revolt, originalno snimljen isključivo na češkom jeziku (pod imenom Revolter), biće prvi album Dymytry koji će takođe biti objavljen u verziji na engleskom jeziku, kao i predstavljanje novog, dodatnog pevača, Alena „A.L“ Ljubica. Dymytry će nastaviti da sarađuje sa vokalistom Protheusom u Češkoj i sa Alenom na međunarodnom tržištu, pogotovo što bend visoko ceni oba frontmena.

„Pre četiri godine došli smo na ideju da proširimo radijus našeg muzičkog poslovanja izvan Češke. Verovatno smo želeli da izađemo iz naše zone komfora i probamo nešto novo i drugačije. Nakon što smo preveli nekoliko naših pesama na engleski, počeli smo da razmatramo opciju da sviramo neke nastupe u inostranstvu“, objašnjava basista Artur „R2R“ Mihajlov.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika