Sorana sa Davidom Guettom objavila prvi singl

Pevačica Sorana odrasla je u Rumuniji, od detinjstva je bila fascinirana pop izvođačima kao što je Whitney Houston.

Nakon preseljenja u London posvećuje se muzici i pisanju tekstova. Pojavljuje se kao koautor hitova poput: „Takeaway“ (The Chainsmokers & ILLENIUM), „OMG What’s Happening“ (Ava Max), „Heartbreak Anthem“ (Galantis, David Guetta & Little Mix)…

Ove godine Sorana je rešila da započne pevačku karijeru, potpisuje za Atlantic Records i objavljuje internacionalni singl „redruM“. Muziku je uradio Soranin višegodišnji saradnik, svetski priznati producent i No.1 DJ – David Guetta. Pesma je bazirana na semplu iz pesme „Heartless“ Kanyea Westa, koji je korišćen uz lično odobrenje autora.

„Moj debi singl „redruM“ je priča o dvoje ljudi koji se zaljubljuju u istu osobu. Na kraju će jedan biti srećan a drugi slomljenog srca. U pesmi bol zbog neuzvraćene ljubavi poredim sa ubistvom. Na osnovu ličnog iskustva to stanje je veoma teško prevazići. Naravno, tako dramatična reakcija je normalna. Ljubav dolazi i odlazi, treba uživati u svakom trenutku dok ona traje,“ izjavila je Sorana.

Singl „redruM“ prati atraktivan video spot inspirisan psihološkim hororom „The Shining“ i atmosferom televizijskih serija kao što je „Twin Peaks“.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika