Duet Shenseea i Megan Thee Stallion

Dancehall muzičarka jamajčanskog porekla i vlasnica viralnog hita „Loodi“, Shenseea predstavlja novi singl „Lick“ – saradnju sa hip-hop zvezdom Megan Thee Stallion.

Pesmu koja je ujedno i prvi singl sa predstojećeg debitantskog albuma čiji se izlazak očekuje ove godine, prati i vreli muzički video. Singl koji je producirao Murda Beatz, sadrži popularni sample numere „Put Your Back In It“ koju u originalnom izdanju izvode DJ Flex i Denise Belfon.

Spoj njenog posebnog vokalnog stila i dinamičnih rap tekstova koje donosi Megan rezultira moćnom himnom koja tera na ples i uz koju će slušaoci priželjkivati da leto dodje ranije. Shenseea je prošle godine imala neverovatnu priliku da bude deo projekta čiji je tvorac hip-hop legenda Kanye West. Njene rap i vokalne bravure se mogu čuti na dve numere sada već Grammy nominovanog albuma „DONDA“ - „Ok Ok Pt 2“ i „Pure Souls“.

Svoju karijeru, koja je poslednjih godina u velikom usponu, vredno razvija i neumorno radi na novim projektima, pa se sa nestrpljenjem iščekuje kakvu će novu dancehall magiju predstaviti svojoj publici.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika