Flyer idu Dan po dan

Novi pop singl poznate hrvatske grupe

Grupa Flyer, koja postoji i radi već 18 godina, sada je izbacila novi singl, Dan po dan, koji je sasvim u skladu s novim muzičkim trendovima i može da se nađe rame uz rame s veoma popularnim hitovima nove pop muzike.

Muziku i tekst za pesmu „Dan po dan“ napisao je Mario Kovač, jedan od osnivača i klavijaturista benda, koji već dugi niz godina stvara hitove po kojima je grupa Flyer poznat na hrvatskoj muzičkoj sceni. Aranžman je, kao i obično, radila cela grupa, za produkciju  zaslužan je Goran Martinac iz Croatia Records Studija, za energični ritam pobrinuli su se, osim Marija Kovača na klavijaturama, Ivan Dumalovski na gitari, Ivo Dunat na bas gitari i Željko Kožar na bubnjevima. Za ovu pesmu snimljen je i video u režiji Dinka Pasinija. „Dan po dan“ je objavljen prigodno, pred očekivano izdanje „Greatest Hits Collection“, koje će sadržati presek najvećih hitova nastalih u skoro 20 godina aktivnog delovanja grupe Flyer. Izdanje će biti objavljeno na CD-u i vinilu.

Petra Kožar, frontmenka benda kaže:

    „Nadam se da se bliži kraj ovim čudnim vremenima i da ćemo se uskoro gledati i slušati na pozornicama diljem Lijepe naše, a i šire. Veselimo se live svirci, uvijek smo govorili da tamo pripadamo“.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika