Novi singl izraelske pop zvezde Noe Kirel

Devojka koja vuče zanimljive poteze

Ona je još uvek u vojsci, ali je upravo objavila svoju treću pesmu na engleskom jeziku, „Thought About That“. Pop zvezda Noa Kirel u svom najnovijem videu ne samo da prelepo izgleda, već ima i potencijalno ogromni hit.

Samo prošlog meseca, Kirel je bila na bini na izboru za Mis Univerzuma u ​​Eilatu. Ona je nedavno upoznala mladu devojku, bolesnu od raka, Aju Abekasis, u Medicinskom centru Šiba i sa njom je napravila Tik Tok video, pevajući i plešući uz Thought About That što je izazvalo ogromnu pažnju.

U martu 2020. godine, Kirel je započela svoju službu u vojnom bendu, a Holliwood Reporter ju je naveo kao „najveću izraelsku pop zvezdu“. Postala je slavna kada se pojavila u Pushers, dokumentarnoj seriji koja prikazuje roditelje koji guraju svoju decu u različitim oblastima. Za Kirel, u emisiji je bio njen tata koji je finansijski podržavao razvoj njene karijere.

U junu 2020, Noa Kirel je potpisala ugovor sa Atlantic Records. Kirel je privukla veliku globalnu pažnju sa četiri dobijene MTV EMA nagrade. Takođe je bila sudija u emisiji Israel's Got Talent.

Kirel je rekla da je veoma važno da ona šalje pravu poruku mladim devojkama. „Ove godine sam napunila 20 godina i veoma je važno da moja muzika inspiriše mlade žene da budu nezavisne i da se zauzmu za sebe, posebno u vezama“ rekla je u svojoj izjavi.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika