Saradnja dve uspešne crnogorke

So Long - kažu Tina i Anja

Dve iskusne muzičarke koje su, svaka na svoj način, dugo prisutne na crnogorskoj muzičkoj sceni, objavile su pre izvesnog vremena, izuzetno otpevanu, dobru pesmu.

Elem, crnogorske muzičarke Tina Džankić i Anja Zagorac udružile su snage i snimile singl „So Long”. Muziku i tekst za ovu numeru pisala je Zagorac, za produkciju Studio Psichasso, dok je master poveren Tin Studiju iz Varaždina.

Njih dve odlučile su se da tekst numere ne bude na crnogorskom jeziku, a ovo nije prva Tinina pjesma na engleskom.

„I moj prethodni singl je takođe na engleskom i mislim da jezik nije barijera slušaocima. Naprotiv, čini mi se da se nekako ljepše izrazim i zvučim na engleskom. Inače, mlađe generacije naklonjenije su inostranim izvođačima, zato mislim da njima neće biti problem da je slušaju i zavole. Po reakcijama bih rekla da im se dopada”, naglašava Džankić.

„Anjina ideja je bila da snimimo zajedničku pjesmu. Kada je napisala ovu numeru zamislila je mene da je otpjevamo zajedno. Ta ideja, kao i pjesma mi se dopala i lako smo dogovorile saradnju”, priča Tina Džankić koja je u muzici preko 20 godina. Brojnim izvođačima pevala je prateće vokale, a godinama bila pevačica rok sastava Crveno i crno.

U video spotu urađenom za ovu numeru, koji je snimio Miloš Tomašević, devojke iz plesnog kluba „Royal“ se pojavljuju u originalnoj koreografiji Nine Adžić.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika