Pocket palma "Mene nema"

Omiljena synth-pop senzacija pocket palma predstavlja novi singl "Mene nema" sa albuma "Atomi" kojeg su brojni kritičari svrstali među najuspešnije albume prošle godine.

"Mene nema" inspirisana je vogue i ballroom kulturom, a u pratećem spotu utelotvorena je sva raskoš tih pokreta kojima su popularni pocketi hteli odati počast LGBTQI+ zajednici: "Mene nema je singl sa našeg novog albuma Atomi. Od samog početka nam je inspiracija bila upravo vogue i ballroom kultura pa nam je užasno drago da smo sa Benjaminom Strikeom uspeli i spotom odati počast celom tom pokretu i uključiti druge ljude iz LGBTQI+ zajednice i svi zajedno smo stvorili odličan osećaj zajedništva. Osim odličnih plesača, sarađivali smo i sa modnim dizajnerom Dominikom Brandiburom koji se u svom dizajnu često bavi sličnom aktivističkom tematikom pa je i sva odeća odlično upala u priču.", ispričali su Anja i Luka.

"Svaka osoba koja je u realizaciji učestvovala, od dizajnera Dominika Brandibura (koji je izradio predivnu odeću prepunu queer referenci), preko ballroom plesača bili su deo slagalice koji su uticali na to da spot ispadne baš onako kako smo zamislili."

 

 

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika