AURORA predstavlja novu stvar

Singl A Temporary High deo je njenog najnovijeg albuma The Gods We Can Touch

U muzičkom spotu za njen najnoviji singl A Temporary High, norveška pevačica  Aurora je oduševljena prošlošću, sadašnjošću i budućnošću vremena.

Pevačica je povodom objavljivanja ove pesme prokomentarisala: "Ritam je inspirisan ženom koja je veoma fascinantna. Da je vaša sadašnjost, bila bi zbunjujuća; da je bila tvoja prošlost, ne bi mogao da joj pobegneš. Ako je ona tvoja budućnost, nećeš moći da je pratiš. Pesma se naslanja na širu sveobuhvatnu temu Bogova koje možemo dodirnuti i koja ispituje božansko i ljudsko".

Inspirisana grčkom mitologijom, Aurora je postala fascinirana ljudskom vezom koja se stvara kroz muziku bez stida. „Mnogi ljudi samo žele da budu slobodni, da im se dozvoli da budu ono što jesu. Možda smo samo umorni od potiskivanja? Vreme je da oslobodimo puni potencijal sebe i svog iskustva ovog lepog života, gde ne moramo da se borimo za pravo na postojanje. Mislim da je to veoma važna stvar. Naša opsesija savršenstvom je apsurdna; trebalo bi samo da obožavamo ono što je prirodno i nesavršeno, kao ti ili ja. Za mene je važno da izbrišem tu liniju".

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika