Na MUZZIK TV SENSE kanalu je i Solange

„Things I Imagined / Down With The Clique”

„Things I Imagined” je uvod u Solanžin četvrti studijski album When I Get Home. Pesma počinje tako što Solange ponavlja naslov preko električnog klavirskog zvuka pored lebdećih sintisajzera. Pesma zatim pomera vremenski potpis, čineći da se oseća veoma maglovito i sanjivo.

Kada je Solange izbacila album "When I Get Home", objavila je kratki filmski prateći komad sa svakom pesmom sa ploče i te komade je sama režirala. Klipovi imaju atmosferu umetničke instalacije. Solange koja se kreće u tečnom pokretu sa igračicom prekrivenom od glave do pete svetlucavim resama sa perlama, poprima onostrani kvalitet. Zajedno sa drugim vizuelnim temama koje se razvijaju (crna estetika, crni kauboji, simbolika krugova), pesma počinje da dobija smisao. Odatle smo prebačeni u gradski pejzaž centra Hjustona pre nego što smo se zaustavili u gradskoj kući Dalasa za „Down With The Clique”. Svi delovi ove „slagalice” čine jedan ceo film, prema zamisli same Solange.

 

Raznovrsnost izraza i atmosfere koja provejava kroz muziku na našem SENSE TV kanalu, odvešće vas na razna mesta i uvešće u razna lepa raspoloženja, zato pratite naš SENSE kanal!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika