Novi spot u našem TV OKK magazinu!

Benee u numeri „Happen to me"

Pre godinu dana, hit „Supalonely”" australijske zvezde Benee je zaposeo  radio stanice  i TikTok, učvrstivši njeno mesto indi pop zvezde koja definiše novu generaciju. Beneein jedinstveni glas i drugačiji  tekstovi učinili su da njen debi album „ Hey u x” bude hvaljen od strane kritike i pozitivno primljen od strane fanova. Sada je Benee objavila muzički spot za pesmu „Happen To Me” sa ovog albuma.

BENEE je napisala na mrežama: „Oduševljena sam što delim ovaj muzički video sa svima! Snimila sam ga sa gomilom drugara, i to je bio najbolji set!“ Ispunjen je dubokim zlatom, šljivama i gotičkim slikama na način koji odražava sliku Tajne večere Leonarda da Vinčija.

Upotreba dela visoke renesanse pokazuje anksioznost koja teče kroz pesmu. Benee se plaši izdaje, svog pada i povreda:  Poslednja večera prikazuje učenike koji se okupljaju pre nego što Juda otkrije svoju perfidnost. Jagnje postavljeno ispred Benee takođe se oslanja na biblijske slike, povezujući se sa značenjem izraza „biti jagnje Božje”.

Ovaj spot i pesma su našli na odobravanje ogromnog broja njenih pratilaca na društvenim mrežama jer je pokrenula još jednu od tema koje pogađaju mlade: anksioznost I borba s njom.

U našem TV OKK magazinu naći ćete obilje najraznovrsnijeg muzičkog materijala i zanimljivih priča o ljudima koji „menjaju svet”.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika