Na našem WWM kanalu evo i fenomenalnih istočnih izvođača!

Jah Khalib i Irina Rimes u odličnim spotovima ruske proizvodnje

Na jednom od ukrajinskih muzičkih sajtova objavljena je vest: U leto 2022. u Lucku će nastupiti jedan od najpoznatijih repera i velikih hitmejkera ​​istočne Evrope Jah Khalib! Koncert će se održati 7. juna u zamku Lubart u Lucku, Ukrajina.

Protagonista ove vesti, Jah Khalib, umetnik je koji govori ruski, predstavnik Kazahstana, koji je postao popularan širom istočne Evrope.

Autor je i izvođač hitova „Leila“, „Medina“, „Iskal-našel“, „Jorgovan“ i drugih. Njegovi muzički spotovi dobijaju milione pregleda, pesme se raščlanjuju na citate, a koncerti su rasprodati. Režiser ovog fenomenalnog spota je Adilet Abish.

Takođe je uspešna saradnja Irine Rimes x Jaha Khalib  u pesmi Навсегда.

Lepa bajka o ljubavi koja počinje da se menja tokom vremena i postepeno se urušava. Razgovarati i pokušati sve spasiti? Ili čak pokušati da odeš? Svaki od heroja ima svoj svet u koji želi da uvuče voljenu osobu. I da ostanu tamo. Zauvek.

 

Ovo su samo neki iz mora izuzetnih autora u svim krajevima sveta koje otkrivamo za vas! Potražite ove i druge, nove I drugačije svetove na našem WWM - World Wide Music TV kanalu.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika