RØLØ imaju novi hit – Kaskader

Na našem TV kanalu GLAZZBA uvek ima odlične nove muzike iz regiona

Evo ponovo izuzetno zanimljive splitske grupe Rolo sa najnovijim spotom urađenim za instrumental koji otvara njihov poslednji album.

„Kaskader“ je prva pjesma na albumu „Ponte Rosso“. Zamislili smo je kao himnu za ljude koji žive brzo, riskiraju, jašu slonove, voze brze automobile, skaču kroz vatrene obruče, skaču bungee, jedu ljute paprike, ostaju živjeti u Hrvatskoj. I ovaj put spot je osmislio i snimio naš dragi prijatelj Rino Barbir. Rino je čovjek koji nas prati i pomaže nam od naših početaka. Opet nas je iznenadio svojim brzim razmišljanjem i enormnim tehničkim znanjem. Video je snimljen iz jednog pokušaja (one take). Zahvalni smo na poznanstvima i prijateljima koji su nam pomogli da se sve skupa realizira.“ – rekli su članovi benda.

Inače, kao što smo u novembru pisali, Rolo je splitski tročlani bend sa različitim prethodnim iskustvima. Nakon debitantskog albuma „RØLØ“ iz 2016. godine, bend je nastupao na brojnim festivalima i manifestacijama poput Zagreb Beer Festa, Brucošijada FER-a, Šakan fest, Indirekt, Zagreb Design Week, Tam Tam, Let’s Rock… 2018. godine Rolo snimaju svoj drugi album “HØØP” u poznatom splitskom studiju „Propeler” koji je takođe bio veoma uspešan. Treći album, „Ponte Rosso”, nazvan po čuvenoj tršćanskoj pijaci gde su generacije Jugoslovena nabavljale „krpice koje život znače”, do sada je iznedrio tri hita: „To Ne To Da“, „Elixir“ i sada, najnoviji, „Kaskader”.

Uživajte u lepim zvucima ROLO benda i na našem TV kanalu GLAZZBA.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika