Objavljen novi singl Liama Gallaghera

Singlom Everything’s Electric Liam Gallagher najavljuje treći studijski album C’mon You Know“ koji će biti objavljen krajem maja

Prepoznatljiv glas i pojava Liama Gallagera i dalje vezujemo za brit-pop senzaciju iz devedesetih, grupu Oasis. Od 2017. godine Liam se posvetio solo karijeri.

Do sada je objavio dva studijska kao i lajv album MTV Unplugged (Live at Hull City Hall). Sva tri izdanja dosegla su vrh britanske liste albuma a po svoj prilici taj uspeh će ponoviti i buduće izdanje.

U pesmi Everything’s Electric Liam je ostvario saradnju sa Daveom Grohlom koji je pored toga što je potpisan kao koautor, na pesmi svirao i bubnjeve. Njihovo poznanstvo seže još iz perioda kada su grupe Foo Fighters i Oasis bile na zajedničkoj turneji.

Liam Gallagher je želeo da numera Everything’s Electric poseduje dinamiku singla Sabotage (Beastie Boys) i eksplozivnu tenziju klasika Gimme Shelter grupe The Rolling Stones. Upravo objavljen singl biće premijerno izveden na ceremoniji dodele nagrada The Brit Awards 2022, 8. januara u londonskoj „O2“ areni.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika