Gäbe - Attese

Izašao je drugi singl italijanskog pevača i tekstopisca Gabea

Pesmu je napisao i izvodi je Gabe uz muziku koju su pravili Claudio de Leo, Nicolo Marziale, Marco Albanese.

Posle „Nessuno mi sente“ (Niko me ne čuje), izašla je „Attese“ (Čekanje), novi singl kantautora iz Koratina, Gabea, u produkciji Red Tomato Productions, mlade producentske kuće.

„Kada misli ostaju negde u međuprostoru između uma i usta, stvarnost postaje krhka kao kula od karata..“ Čekati nešto ili ne? Skrivanje ili prikazivanje? Svaki korak je igra mogućnosti, dok se sav taj dugo zadržavani dah konačno ne oslobodi u slovima, slogovima, zatim rečima i frazama, koje teku jedna za drugom i prepliću se na zajedničkoj melodiji“.

Luigi Gabriele, zvani Gabe, rođen je u Koratu 1997. Privučen svetom zabave, eksperimentiše i testira svoju kreativnost od malih nogu. Nakon što je završio srednju umetničku školu, počeo je da se bavi grafičkim dizajnom i video radovima. Fasciniran idejom da može da prenese emocije u javnost, od 2018. odlučio je da u muziku uloži sve svoje snage. Od tada pohađa časove pevanja u školi maestra Marilije Papaleo, krenuvši putem pisanja pesama I objavljivanjem svog prvog singla „Hands off me” koji je postigao veliki uspeh među kritikom i publikom.

Veoma zanimljiv umetnik i lepo dizajniran spot, verujemo da će vas zainteresovati.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika