Machine Gun Kelly feat. Willow - emo girl

Post-punk kakav smo čekali!

Moćni alternativni dvojac – Machine Gun Kelly i Willow predstavili su zajednički singl „emo girl". Pesma je ujedno i najava za predstojeći MGK album pod nazivom „mainstream sellout“, a muzički spot je upravo postavljen  na zvaničnom Machine Gun Kelly YouTube kanalu.

Willow se, kao jedna od ikona najnovijeg talasa pop-punk zvuka, može pohvaliti uspešnim nizom singlova od kojih je gotovo svaki preslušan nekoliko miliona puta. Ova mlada muzičarka je prošle godine objavila svoje četvrto studijsko izdanje pod nazivom „lately i feel EVERYTHING“, sa kojeg se posebno izdvojila numera „t r a n s p a r e n t s o u l“ na kojoj je učestvovao poznati bubnjar, autor i muzički producent Travis Barker sa kojim i MGK često sarađuje.

Machine Gun Kelly hrabro donosi alternativni zvuk u mainstream sferu i u tome mu nema ravnog. Uskoro se planiraju veliki nastupi na popularnim sportskim događajima – u Las Vegasu će nastupiti kao glavna zvezda „2022 NHL All-Star Game“ meča, a najavljen je i posebni zajednički performans sa Halsey u sklopu „Bud Light Super Bowl“ muzičkog festivala. Izlazak albuma „mainstream sellout“ se očekuje krajem marta ove godine.

Odlična post-punk stvar je pred vama, ostaje samo da krenete da skačete!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika