Anđela Jovanović sa novim filmskim spotom za pesmu "Vatra"

Nakon što je postala deo Universal Music Serbia porodice, svestrana umetnica, glumica i kantautorka Anđela Jovanović danas predstavlja svoj novi singl pod nazivom „Vatra“.

Pesma je nastala kao rezultat Anđelinog dugogodišnjeg školovanja i bavljenja muzikom, a sve kako bi svoja iskrena osećanja i emociju podelila i na ovaj način. Numeru prati atmosferični muzički video koji je od sada dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Tekst i muziku napisala je upravo Anđela, zajedno sa autorima Veljkom Jelićem i Novakom Aškovićem, koji je zaslužan i za aranžman. Za mix i master bio je zadužen Jan Magdevski. Talentovani tim iznedrio je osvežavajuć i bogat zvuk, upotpunjen trubačkom deonicom koja je svemu dala izvestan bluz ton.

„Napisala sam „Vatru“ u maju 2020. godine, tako da dve godine čekam na ovaj dan i vrlo sam uzbuđena zbog izlaska spota i pesme. Ovo nije moje prvo izdanje koje je objavljeno, ali je prvo koje sam kompletno napisala sa svojim koautorima i zbog toga za mene ima poseban značaj. Ujedno, srećna sam da pesma izlazi pod Universal Music Serbia i verujem da je ovo početak jedne lepe i uspešne saradnje“, priča Anđela Jovanović i dodaje da je ovo prvi put da je uspela se otvori na ovaj način.

„Smatram da muzika predstavlja nečiji emocionalni život, pa će tako i moja govoritio tome šta se u meni dešava, o mojim osećanjima i inspiraciji. Konkretno vatra je motiv u kome verujem da će svi moći da se pronađu. Razmišljajući o onome što osećam, inspirisala me je prvenstveno misao o izgaranju od želje za nečim ili nekim, ali njeno dvojako značenje uključuje mogućnost i da se opečemo“, zaključuje kantautorka.

Spot koji prenosi upravo ovakvu inspiraciju, dobru energiju i filmsku atmosferu režirao je Nemanja Ćeranić.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika