NAIVA “SKIDAM” na “Pesmi za Evroviziju”

Talentovana Naiva je privukla veliku pažnju na prošlom takmičenju za našeg predstavnika za Evroviziju. Predstavila se sa pesmom  „BAŠ BAŠ“ i osvojila drugo mesto. Ove godine Naiva se vraća na takmičenje.

Sa pesmom “Skidam” za koju je tekst napisala Jelena Zana, muziku potpisuje bunjar grupe Zana Zoran Babović Babonja, a Željko Veljković je producent i aranžer pesme, nastupiće u drugom polufinalu pod rednim brojem 18.

“Zaista je privilegija ponovo učestvovati na takmičenju za pesmu za Evroviziju. Biće sigurno uzbudljvo, ako ne i najuzbudljivije takmičenje do sada. Važno mi je da moju novu pesmu ispromovišem najbolje što mogu i da doprem do šire publike, što možda u nekom drugom slučaju ne bi bilo moguće. Spot smo uradili u avgustu prošle godine i ovim putem bih želela da se zahvalim Srđanu Stojkoviću i S.Ž. Zlom bez kojih ovog spota apsolutno ne bi bilo. Takođe i veliko hvala Imaginarium concept store- u Damsel in distress koji su takođe pomogli “ izjavila je zadovoljna Naiva

Uživajte u pesmi i zanimljivom spotu za koji režiju potpisuje čuveni reditelj Zli, koji je osmislio i režirao preko 400 muzičkih spotova.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika