Animal Collective - We Go Back

I slikom i zvukom nas raduju u novoj pesmi i spotu

Nakon što su objavili živopisne singlove „Prester John“ i „Strung With Everything“, bend je podelio i „We Go Back“, za koju je urađen briljantno-apsurdan video.

„We Go Back” je kakofonija udaraljki, tastera i žica, koja se udružuju da bi stvorili zvuk po kojem je Animal Collective poznat. Avey Tare i Panda Bear kombinuju svoje glasove u blistavu harmoniju dok pevaju „Over and over our song on my brain/I go back/We go back and I play it again“, pretrčavajući jedan preko drugog kao u haotičnim snovima. Prateći video dodatno iskrivljuje percepciju stvarnosti i fantazije sa realističnim kolažima u čudesnoj animaciji.

O videu, režiser i animator Winston Hacking je rekao:

„Bilo je uzbudljivo raditi sa Animal Collective – verovali su našem osećaju za igru i spontanosti koja se ogleda u njihovom zvuku. Video se sastoji od skeniranih lokacija, minijaturnih setova i kolaža isečaka koji obuhvataju Lo-Fi 3D estetiku svojstvenu fotogrametriji.

Poznavaoci njihove muzike smatraju da je album Time Skiffs njihova najpristupačnija ploča posle dugo, dugo vremena. Psihodelija zajedno sa pop zvukom u savršeno neskladnom skladu.

Ovi večiti dečaci su odrasli i napravilo šašavo zrelu stvar, uživajte i u spotu I u pesmi.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika