Daði Freyr (Daði & Gagnamagnið) – Think About Things

Islanđani koji su pokorili svet sada i u igrici Just Dance

Pored poznatih imena Blackpink, Dua Lipa i Katy Perry Ubisoftovog gaming juggernauta, u Just Dance 2022 se uključuje još jedan izvođač sa Evrovizije: to su Daði Freyr & Gagnamagnið’s i njihov najnoviji video za pesmu „Think About Things“.

Prošlog meseca smo videli Daði Freyra kako drži virtuelni koncert za Psihonaute 2, a sada svoju ljubav prema igranju igara proširuje i dalje. Funky ritmovi Daðija Freyra & Gagnamagniða sa Evrovizije 2020. uklopili su  se u svet igara u Just Dance 2022. Iz bezbednosti vaše dnevne sobe, iako na užas vaših prijatelja i porodice, možete ponovo da stvorite ljuljanje kukova koreografije „Think About Things“. Ciljajte na najviši rezultat - kako sebe zamišljate na bini Evrovizije, dok usavršavate vazdušne gitare i džez ruke.

Da bi nas uveli u atmosferu, Just Dance su objavili kratki pregled šta možete očekivati od njihovog uključivanja ove godine. Pošto će mnogi igrati igru na porodičnim božićnim zabavama, to će uključivati i razigranog Daðija Freyra & Gagnamagniða što možete videti u ovom spotu

Nazvana po debitantskom singlu Lejdi Gage, „Just Dance“, igra sa plesnim ritmom je jedna od vodećih Ubisoftovih franšiza sa godišnjim izdanjima još od 2009. i sa nekim od najprodavanijih umetnika prošlosti i sadašnjosti.

2017. godine Daði Freyr nas je prvi put upoznao s sada poznatim zelenim džemperićima dok je učestvovao u islandskom nacionalnom finalu sa „Is This Love?“. Nažalost, javnost nije bila baš spremna da oseti tu ljubav, pošto je završio kao drugoplasirani posle konačnog predstavnika, Svale. Neustrašiv, vratio se sa svojim bendom Gagnamagnið da izvede „Think About Things“. Naravno, ne samo na Islandu, već je ceo svet ovog puta dalje video, dok je bend jurišao do pobede i viralnog uspeha.

Ustanite iz fotelje i zaigrajte.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika