Potrebno je mnogo snage i strpljenja da se objavi prvenac

Kao u istoimenoj bajci, Hrabri Krojač je jednim udarcem savladao čak osam pesama, objavivši “Pokreni se”, celovitu priču o suprostavljanju i suočavanju sa životom i onim što nam donosi.

Hrabri Krojač je četvoročlani beogradski sastav koji neprestano pravi svoj put. Iako nikada nije bio u fokusu muzičkih portala, čitavu deceniju je deo scene, kao i istorije koja je nastajala u BIGZ-u. Samo ime benda je nastalo u prvom prostoru koji su iznajmili u ovoj zgradi; po priči, kada su ušli u njega, studio je bio pun krojačkog materijala i alata.

Album kako naslovom, tako i muzikom daje odgovor na pitanja koja svi imamo. Samo ako se pokrenemo, samo ako se suprostavimo i uradimo ono što možemo, tada će se desiti promena. Hrabri Krojač nam kroz muziku daje energiju vlastitog iskustva, predstavlja četiri prijatelja koji stvaraju iz iskrene potrebe, a na ovom albumu je ta emocija sačuvana.

Bez obzira na doba, situaciju i vreme, ovaj album pokreće i gura unapred. Dolazi nam deset godina od nastanka benda, ali u pravo vreme da nas inspiriše da u ovoj godini budemo najbolji što možemo.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika