Ljubav stiže od Željke Večerin – Že

Že je, na Dan zaljubljenih, objavila pesmu ,,Ljubav“

Autor vesti: Marko Kuzmanović

Dan zaljubljenih, praznik na koji većina ljudi na svetu slavi ljubav, propagira je, priča ili peva o njoj, hrvatska pevačica  Željka Večerin – Že, se, baš suprotno, u pesmi  “Ljubav” pita: ,,Gdje je nestala naša ljubav, kome si ju dao?“.

Ljubav, kao osećanje, javlja se u mnogobrojnim pesama i predstavlja veliki izvor inspiracije za pevačice i pevače širom sveta.  Že novom pesmom ,,Ljubav“ predstavlja totalno drugu stranu ovog osećaja, stranu koja takođe može biti vrlo inspirativna.

U pesmi „Još jednom“ pevala je o fizičkoj privlačnosti dve osobe i ljubav je bojila u tri boje – crnu, crvenu i belu, dok u novoj pesmi predstavlja, suštu suprotnost i to baš poslednji stadijum ljubavi, što je raskid, odnosno kraj romantičnog odnosa.

Tekst za pesmu pisala je upravo Željka, dok je muziku pravila zajedno sa Hrvojem Prskalom. Umetnički i inspirativni spot snimio je i režirao Goran Arbanas, dok je pesma objavljena u izdanju Croatian Records. Šminku za spot radila je MUA Marina Drviš, cvetne šešire obezbedio je tim Seen Fashion-a, dok je fotografisanje spota radila Martina Mihaljević.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika