Magiju ponedeljkom donosi Vince Staples

Poslušajte ovu magiju!

Poznati američki reper i član tria Cutthroat Boyz, Vince Staples predstavlja novi singl pod nazivom „MAGIC“. Numera, na kojoj je radio i muzički producent Mustard, prvi je singl sa njegovog predstojoćeg studijskog izdanja „Ramona Park Broke My Heart“.

Objavljena na Dan zaljubljenih, numera „MAGIC“ pruža topla osećanja, ali ljubav koju Staples iskazuje u pesmi mnogo je šira i složenija nego što njen šarmantni ritam sugeriše. To je proslava pobede nad sistemom koji je dizajniran da ga zadrži u nepovoljnom okruženju u kom je odrastao. „Mislim da će ova numera pobuditi dobro stanje duha kod slušalaca“, kaže autor o novom izdanju.

Vince je nedavno počeo da nastupa kao prateći izvođač „Call Me If You Get Lost“ turneje po Severnoj Americi, čiji je headliner Tyler, The Creator. Pored njega, deo turneje su Kali Uchis i Teezo Touchdown, a 17. i 24. aprila imaće priliku da svoju muziku izvede uživo i na poznatom muzičkom festivalu „Coachella“. Izlazak albuma „Ramona Park Broke My Heart“ očekuje se u aprilu.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika