Neni, novi potpisnik lejbla Honey Money Gang

Novi potpisnik etikete Honey Money Gang je Nemanja Petrović poznatiji pod nadimkom Neni

Za hip hop je počeo da se interesuje početkom dvehiljaditih. Prvu traku objavljuje 2008. godine, a godinu dana kasnije izlazi mikstejp pod nazivom „Tako to ide“. Prvi album „Vreme za nevreme“ objavljuje 2011. godine. U tom periodu bio je inspirisan životom u Beogradu i krajem iz kog dolazi što je krunisano pesmom „Zapad Bg“ (Bassivity Digital, 2013).

Hip hop zajednici poznat je po pesmi „U mome kraju“. Do danas je sarađivao sa većinom uspešnih kolega iz branše širom Balkana i ako navodi da mu je muzika samo hobi.

Posle nekoliko godina pauze Neni je objavio novu pesmu „Snovi avenije“ zajedno sa Strukom i MrHoberom.„Tekst ove pesme sniman je pre par godina i čekao je pravi trenutak. Saradnja za Strukom mi je i više od kolegijalne saradnje jer sam mnogo toga učio slušajući njegov rad i oduvek imao želju za kolaboracijom sa njim kada za to dođe pravo vreme. On je žargonski rečeno „šlag na tortu“ na ovoj traci, dok je refren koji je otpevao MrHober i to savršeno je leglo uz kompletan ambijent pesme,“ izjavio je Nemanja.

Nova pesma prati trend koji gaji lejbl Honey Money Gang a tiče se klasičnog repa, posvećenosti tradicionalnom hip-hop zvuku koji su smešteni u okvire modernog popa.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika