RAP RIBERY, KHAN, DELTA - "STATUA"

Kaleido music je osnovalo šest članova: Hrvoje Dominko, Darjan Delač, Anto Jozelić, Luka Karamarko, Filip Majdak  i Mirza Kurtović

"Radujemo se godini ispred nas, čeka nas puno posla, a pogotovo oko stvaranja nove muzike. Fokus nam je osigurati i isporučiti kvalitet. Smatramo da imamo dobar tim koji će artistima omogućiti posebno iskustvo stvaranja kroz naš studio. Želimo se zajedno sa artistima odmaknuti od već svima poznatih formula za hitove i ponuditi nešto novo!" o saradnji su ispričali momci iz Kaleida.

Ovu saradnju u muzičkom smislu najavljuje novi singl zagrebačkog repera Rap Riberyja "Statua" na kojem su mu se pridružili Khan i Delta:

"Pesmom 'Statua' hteo sam poručiti da bez obzira na to kolko imaš godina i kolko dugo si na sceni, ako držiš do sebe i prilagođavaš se vremenu uvek možeš biti fresh i stvarati muziku koja će odgovarati i novoj generaciji slušaoca. Upravo zbog svega toga sam na featuring pozvao Khana mog kolegu sa kojim se poznajem već petnaest godina, ali do ovog trenutka nikad nismo snimili zajedničku traku te je ovo bio pravi moment, jer i on kao i ja prati trendove i vreme i sve smo jači i jači. Na refrenu je Delta koji je deo nove generacije artista i samo je pitanje vremena kada će i postati njihov predvodnik i verujte mi, to će biti vrlo brzo." otkrio je Rap Ribery.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika