Mario Milivojević objavio je novi album “Wasted time”

Album “Wasted time” sadrži osam pesama i predstavlja njegovo muzičko istraživanje kako stilova i muzike koju voli, tako i njega samog.

Mario je rodjen u Valjevu. Počeo je da svira gitaru u osnovnoj školi, a već od srednje škole počinje da nastupa po klubovima i kafićima u svom rodnom gradu. Nakon toga seli se u Beograd, gde upisuje Dizajn zvuka i muzičku produkciju. Trenuto radi kao gitarista benda Tijane Dapčević i takođe je gitarista benda Željka Vasića.

Stilski raznolik od soula i funka u pesmama “Tomorrow never Knows”, “Ćutim” i “Left or right” preko funk-rocka u “Give me the beat”, jazza u pesmi “Blato” do kombinacije elektronske muzike i tradicionalnih instrumenata u pesmama “S’druge strane” i “Outro”. Njegov album je izašao u izdanju Jadran recordsa i može se pronaći na svim digitalnim platformama (Deezer, Tidal, Spotify, Youtube Music, Apple Music).

Na albumu gostiju Vasil Hadzimanov u pesmi “Zawichaj”, Tijana Dapčević u pesmama “Give me the beat”, ”Zawichaj”, “Tomorrow never knows” i “Ćutim”.  

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika