Obožavaćete (i) ovu stvar!

Stiže još jedna electro-dance himna!

Da, ponovo su to uradili. Nakon nemerljivog uspeha „Love Tonight“, melburnski duo SHAUSE ponovo je objavio plesnu himnu. „Won’t Forget You“ je dugo očekivani singl australijskog dua, koji sada izlazi pod etiketom Hell Beach.

Tokom prošle godine, ime SHOUSE je prešlo sve okeane i kontinente, preplavljujući sve plesne podijume, radio stanice i uši, zahvaljujući njihovom megahitu „Love Tonight“. Pesma je bila jedan od glavnih fenomena 2021. godine, popularišući jedinstveni stil ovog producentskog dua. Dugo vremena nijedan DJ set nije mogao bez nje i zaslužila je jednoglasnu podršku industrije, zahvaljujući svojoj harizmu.

„Love Tonight“ je imao više od 750 miliona strimova na platformama, više od 11 miliona Shazama, pomeo je evropske top-liste i zadržao se na prvih 10 pozicija, bio je broj 1 na američkom Billboard Dance Radiju, ne zaboravljajući australijske liste. „Love Tonight“ je bila najzvučnija numera na Tomorrowland Around the World 2021, nakon što se pojavila na različitim pozornicama u obliku različitih verzija i uzbudljivih remiksa. Verzije ne nedostaju za ovu numeru, koja je već dobila brojne remikse raznih izvođača, uključujući Davida Guettu, Robina Schulza i Frankyja Waha.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika