Na našim MUZZIK JEKA TV i radio kanalima Novi singl Nine Kraljić

„Lijepo pjeva za lugom djevojka“ i mnoge druge lepe pesme etno muzike regiona slušajte na kanalima JEKA

Ovog puta Nina je pripremila obradu retko izvođene etno pesme  „Lijepo pjeva za lugom djevojka“ koja u novom ruhu i aranžmanu zvuči zaista moćno!

Jedna od najpoznatijih starih moslavačkih pesama dobila je i video spot, sniman, gdje drugde nego na području Moslavačke gore i Moslavine!

Ninina ekipa provela je dva dana u Moslavini, istražujući Moslavačku goru, a rezultat je video koji slavi prirodu, kulturno naslijeđe, koji iskazuje iskonsko poštovanje prema korenima. U videu Nina nosi kreacije butika Etno Mara, te autohtone, stare, originalne moslavačke nošnje. Kako bi ova priča, video i pesma ugledali svetlo dana, u ovom projektu Ninin tim udružio je snage sa moslavačkom lokalnom zajednicom, u zajedničkoj želji da stvore jednu zaokruženu priču i promovišu svoj kraj i etno baštinu.

Šta o pjesmi kaže sama Nina: "Presretna sam što moj projekt „Alkonost of Balkan", koji njeguje našu etno glazbu i baštinu, ide dalje upravo sa ovom prekrasnom moslavačkom pjesmom!”.

Muzika koju biramo za naše JEKA kanale (radio, TV, aplikacije na androidu i iPhoneu, sve možete naći putem našeg sajta https://www.muzzik.tv/) je autentična, pažljivo birana i prijatna, nađite nas i slušajte.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika