"Istina i laži" ispričaće njihovu priču na izboru za pesmu Evrovizije 2022.

Julijana i Marina nasmejano su pričale sa nama o jako zanimljivim temama

Naš Muzzik studio mesto je u kome često za goste imamo zanimljiva i inspirativna imena sa domaće i regionalne muzičke scene. Uvek se trudimo da sa svima njima razgovaramo o nekom novom muzičkom materijalu, nekim lepim vestima ili najavama, njihovom muzičkom putu...

Tako smo pre samo nekoliko dana ugostili Julijanu Vincan i Marinu Arsenijević, dve školovane i talentovane muzičarke koje se pripremaju za jedan od najvažnijih nastupa u njihovoj karijeri. One će se 4. marta predstaviti Srbiji na izboru za pesmu Evrovizije 2022. 

U toj polufinalnoj večeri potrudiće se da se predstave u što boljem svetlu pesmom "Istina i laži". Iako će na sceni biti njih četiri koje su inače članice grupe Playade, nastupiće pod Julijaninim imenom i tako se predstaviti publici. 

U našem razgovoru sa Julijanom i Marinom saznali smo kako je pesma nastala, kakvi su komentari onih koji su je do sada čuli i kako se devojke pripremaju za ovaj nastup. 

Pored toga, sa Marinom smo razgovarali o harfi, instrumentu koji je već više od jedne decenije njena ljubav i poziv, dok nam je Julijana otkrila kako spaja komunikacije, odnose sa javnošću, režiju i muziku. 

Intervju sa Julijanom i Marinom uskoro ćete moći da pogledate na našem zvaničnom YouTube kanalu, kao i u posebnom izdanju OKK Magazina, emisije koju mladi kreiraju za mlade. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika