Fat Butlers - Tukaj sva

Stigli su i tu su – omiljeni slovenački band

Stigao nam je i drugi u nizu, video spot slovenačke grupe Fat Butlers, kojim najavljuju svoj novi početak. Oni su Liza Zavrl, Robert Buh, Klemen Berglez, Tilen Jan i Robi Glač i trenutno su jedan od vodećih rok bendova mlađe generacije a cilj im je da brinu o tome da rock en’roll u ovim krajevima bude živ I zdrav.
Članovi dolaze iz Ljubljane i okoline Škofje Loke i imaju dugogodišnje muzičko iskustvo sviranja sa drugim grupama. Njihova poslednja dostignuća su pobeda na ŠOU Battle of Bands u Ljubljani, pobeda na Vičstock audiciji i nastup na najvećem slovenačkom rock festivalu Gori Rocka! Već smo mogli da čujemo neke od pesama na EP albumu „The Dawn“, a sada se radujemo njihovom studijskom debiju.

„Pesma govori o lepoti trenutka kada prepoznajemo da smo možda konačno otkrili svoju bolju polovinu. Dakle, to je ljubavna priča. Malo je više na strani pop rok, ali je i dalje pun prave supstance. Ponosni smo na ovu stvar  jer zvuči onako kako smo želeli, ili je na kraju (uz pomoć producenta Dejana Radičevića) zvučala malo bolje“, rekla je pevačica i tekstopisac Liza Zavrl o pesmi.
Prošle godine potpisali su ugovor sa Nika Records, I pod svoje okrilje ih je uzeo poznati producent Dejan Radičevič.

Posle već predstavljenog video rada za pesmu  „Se ga” sad je stigao i izuzetni spot  „Tukaj sva”, oba delo majstora,  Davida Podgornika.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika