Novi album benda Lo Moon je stigao

Nakon četvorogodišnje pauze, stižu nove stvari kalifornijskog benda

Vest pisao: Marko Kuzmanović

Lo Moon, kalifornijski bend iz Los Anđelesa, nakon duže pauze objavljuje album „ A Modern Life“. Obrađujući teme očekivanja i identiteta, bend je napravio emotivni album, pun nade i želje za autentičnošću. U saopštenju za medije, frontmen benda objašnjava da album obrađuje i generalno preživljavanje u svetu koji je pun iznenadnih izazova. Takođe nam opisuje i tu ogromnu želju, da, dok evoluiramo, i dalje svi ostajemo svoji bez uzimanja stvari „zdravo za gotovo“.

Bend i ovim albumom pomera granice, svojom kreativnošću. Dok je prvi album donosio melanholiju za zvukovima iz muzike 80-ih godina, novi album pokazuje talenat benda da napravi unikatan zvuk, donoseći muziku drugačije energije, visokih vibracija, eteričnu, magičnu i kosmičku.

Bend se sastoji od 4 člana (Matt Lowel – gitarista i vokal, Samuel Stewart – gitarista, Sterling Laws – bubnjar i Crisanta Baker – bass-gitaristkinja i klavijaturiskinja) dok album ,,A Modern Life” ima 9 pesama i napravljen je, za razliku od prvog, tako da bend može nastupati na svirkama. Album je objavljen u izdanju Thirty Tigers.

Ovde slušamo jednu od stvari sa albuma, odličnu pesmu Raincoat.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika