Lizzy McAlpine - reckless driving feat. Ben Kessler

Još jedna pesma s predstojećeg albuma

Pesma „reckless driving” se pojavljuje na Lizzynom predstojećem albumu, koji će biti objavljen 8. aprila za Harbor Artists & Music/AVAL Recordings.

Njeni ranije objavljeni singlovi „erase me," „doomsday" i „all my ghosts" i dalje dobijaju pohvale; NPR Music je predstavio „doomsday“ u svom miksu „All Things Considered New” a Rolling Stone kaže: „njene pesme imaju pravu kombinaciju vibracije pevača/tekstopisca sa bioskopskim krešendom koji čini pesmu savršenom za radio, pa čak i za Top 40. Dajte šansu ovoj numeri i izvođaču, puštaćete je vrlo često.“

Nedavno su „all my ghosts“ premijerno predstavljeni kao izbor Zanea Lovea na Apple Musicu koji je izjavio: „Kakva sjajna ploča od početka do kraja. Nestvarno. Lepa."

McAlpine je prvobitno stekla priznanje kada je počela da objavljuje originalne pesme i obrade na Soundcloudu i YouTubeu. Ona je 2020. objavila svoj debi album, „Give Me A Minute”, koji priča o početku i kraju romantične veze. Sa više od 150 miliona strimova do danas na DSP-ovima, McAlpine je stekla značajne pristalice na društvenim mrežama, uključujući Phoebe Bridgers, FINNEASa, Rostama, Clairo, Yebba, Shawn Mendes, Camilu Cabello, Lennon Stellu, Bena Platta i druge.

Video za pesmu koju ovde predstavljamo, „reckless driving”, u izvođenju Lizzy i Bena Keslera režirao je Gus Black.

Nežne pesme čiji su autori Lizzy, Ben Kessler i Philip Etherington, biće baš lepa muzička podloga za putovanja, recimo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika