Vatra feat. Božo Vrećo - Rum na usnama

Hrvatska grupa „Vatra” i BiH ikona, Božo Vrećo, predstavili novu pesmu

Grupa „Vatra” i Božo Vrećo predstavili su pesmu „Rum na usnama” i spot za nju.
Spojiti nespojivo, izbrisati ograde i granice, biti hrabar i slobodan, svemu tome teži ovaj duet, čiju će emociju, verujemo, prepoznati mnogi, poručili su iz sastava „Vatra”.
Drago im je, dodaju, da im se „na ovoj etapi i baš u ovoj pjesmi pridružio Božo Vrećo koji je svojom interpretacijom, pojavom, ali prije svega toplom i iskrenom ljudskošću pjesmu učinio još slobodnijom i nestvrstanijom.”
„Odazvao sam se vrlo rado tom pozivu zato što sam pronašao djelić sebe u toj pjesmi i rekao sam: Zašto ne, muzika ni nema granice, hajmo da onda učinimo i taj još jedan iskorak u nešto potpuno strano.” Jako se dobro spojilo, to je nakon moga koncerta u Lisinskom. Dan poslije toga sam ušao u studio. Prvi taj tejk je i snimljen. Naprosto je onako kao jedan veliki talas izletjelo iz mene i, evo, jedna sjajna sinergija sa Filipom Gržinčićem koji ima studio, čovjek koji sa suprugom radi najbolje spotove. Snimali smo u Rijeci, u studiju, onda u bazenu. Dobro smo se potopili, ali stvarno je ispalo sve fenomenalno – rekao je Vrećo.
Autor teksta je Ivan Dečak, vođa grupe „Vatra”. On je i autor muzike, uz Marija Roberta Kasumovića i Matiju Kovača. Aranžman su radili Ivan Dečak, Mario Robert Kasumović, Matija Kovač, Mihael Kurjančić, Mario Radan, Pavle Miholjević i Robert Kelemen.

U spotu se pojavljuje i sportistkinja Mirela Kardašević.
„U spotu nam se, kao predivna sirena, pridružila Mirela Kardašević, višestruka rušiteljka svjetskih rekorda u zaronu na dah. Bilo je to jedno od najkompleksnijih snimanja u našoj karijeri, ali čini se da smo svi zajedno od sebe dali puno više od standardnih 100 odsto. Velika čast i zadovoljstvo bilo je provesti dan sa cijelom ekipom, tako da hektolitri progutane bazenske vode i skoro utapanje nisu vrijedni spomena – kazali su, uz osmijeh, u saopštenju članovi grupe „Vatra”.
Reditelj spota Filip Gržinčić, vlasnik nekoliko Porina, rekao je:
– Jako mi je drago da se Vatra” praktično pretplatila na Gržinčiće, ovo je već četvrti spot zaredom na kojem sarađujemo, a mogu reći, meni i jedan od najdražih uopšteno! Ivan je odavno htio da snimimo nešto što bi se odvijalo pod morem, a ova pjesma je bila idealna za taj poduhvat. Kako nisam htio to zadovoljstvo prepustiti nekom drugom, kupio sam podvodnu opremu i odradio kratki tečaj ronjenja te skupa s instruktorom odradio i snimanje u bazenu. Najuzbudljivije je kad s projektima možemo probiti sopstvene granice, a blizu toga svakako su bili i Ivan, Božo i Mirela koji su savršeno odradili svoje uloge iznad i ispod površine – rekao je Gržinčić.

Uživanje i za gledanje i za slušanje je ovaj spot.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika