Neisha i Đuro – Ne brini

Neisha je u duet pozvala Branka Đurića: uigrani scenski par

Poznata slovenačka pop pevačica Neisha je snimila odličnu pesmu sa glumcem i muzičarem Brankom Đurićem Đurom. Pesma „Ne brini“ je urađena u maniru poznatih soul-džez standarda. Singl su objavili naši prijatelji iz slovenačke izdavačke kuće Nika.

Pesma „Ne brini” u bosansko-slovenačkoj verziji, koja je objavljena 5. januara za Neišin 40. rođendan, naišla je na odličan odziv i kod kuće i u regionu, pa su Đuro i Nejša odlučili da snime spot za jednojezičnu verziju.

Muzička saradnja Neiše i Đure se ovim spotom ne završava, jer će Đuro biti gost i na Neishinom velikom koncertu povodom izlaska albuma 12. maja u Cankarjevom domu.

Povodom objavljivanja originalne verzije pesme Don't Worry i snimanja spota, Neisha je rekla: „Mislim da je pesma svojim uspehom, koji nas je sve iznenadio, zaslužila objavljivanje originalne, monolingvalne verzije i spota. Mislim da smo Đura i ja postali veoma uigrani scenski par i sa njim ću rado brusiti daske Cankarjevog doma 12. maja. Režiju spota smo u potpunosti prepustili mladom talentovanom Davidu Podgorniku. On je to dokazao i mislim da mu rediteljska karijera tek predstoji: prijatna atmosfera, tople boje, topla džez bluz muzika, gluma, ples i naravno onaj „osećaj filinga“ (smeh), koji je suština stvaranja i gde sve počinje i završava se“.

Mladi reditelj David Podgornik, objasnio je iskustvo snimanja spota: „Kada radite sa umetnicima kao što su Neisha i Đuro, samo se oslonite na pesmu i pustite da bude ono što mora biti. U ovom slučaju, minimalizam u spotu čini najviše i pušta pesmu da diše i sija. Da ne spominjemo harizmu oboje."

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika