Had - Vozovi

Nikšićki reper Bogdan Popović Had objavio je novi singl

„Nezvanično se bavim pisanjem tekstova i ‘repovanjem za prijatelje’ oko tri godine. Zvanično sam stupio na ‘scenu’ u martu prošle godine, sa debi trakom ‘Tajne grada’ u kojoj sam pokušao predstaviti svoje mišljenje iz neke sjenke, kada se upale svjetla Nikšića” rekao je Bogdan u razgovoru za crnogorske Vijesti.

U pesmi „Vozovi” klavirska tema je dominantna i daje numeri posebnu notu, što zaista nije svojstveno hip-hopu kao žanru ali je ovde „legla” odlično.

„Smatram da nikad lakša dostupnost portalima, medijima, ostalim hip-hop umjetnicima, beatmakerima, producentima omogućava lakši rad. Drugu stranu medalje čine ‘brojke’ i prostor koji neki izvodač dobija ili mu se daje. U Crnoj Gori, makar koliko je meni poznato, grad Bar prednjači što se tiče broja izvođača. Nikšić je nekad bio dragulj scene, ali vremenom je sve utihnulo. Ovim putem pozivam sve izvođače iz Crne Gore da se slobodno jave ukoliko im treba bilo kakva pomoć oko zvuka, izdanja, promocije projekata”, poručuje Popović.

Na svom YouTube kanalu, Bogdan kaže:  

„Hvala Tobi iz Chicken Coop studija, kao i Gandiju (V.B.D Production) na kvalitetnoj izradi audio snimka. Zahvalnost kamere i video montaže nose Mihailo Krivokapić i Danilo Dubljević. Ekspresnu i kvalitetnu izradu Covera za Spot odradio je Vaajb. Hvala svim momcima koji su na ledenom minusu ipak uspjeli da izađu i da učestvuju u snimanju. Još mnogo stvari u skorijem periodu.

Do sledećeg slušanja peace out”.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika