Camila Cabello i Ed Sheeran: Bam Bam!

Američka pevačica, Camila Cabello, najavila je izlazak trećeg studijskog albuma, Familia" koji će se pojaviti 8.aprila!

Pevačica kubansko-meksičkog porekla je 03.03, na dan svog 25. rođendana najavila novi album kao i rekla da je u njega stalo čitavo njeno srce!

Nokon singlova O Na Na" i Don't Go Yet", na redu je Bam Bam", optimistična pesma sa kreolskim ritmovima, koju je Camila objavila u saradnji sa Edom Sheeranom. 

Ideja o pesmi 'Bam Bam' se rodila pre izvesnog vremena, refren je bio drugačiji, ali sam ga promenila, inspirisana nekim od mojih omiljenih latino pop pesama uz koje sam odrastala. Tekst pesme nosi poruku, “jeste srce mi je slomljeno, ponekad je život  bezveze, ali treba zadržati smisao za humor, jer to je život”.

Htela sam da pesma bude na engleskom, ali i da nosi taj latino vajb. Ed je od početka bio uključen u pesmu i odmah mi je rekao da bi promenio tekst u refrenu, pa smo ja i moj tim to uradili. A on je svoj deo uradio za jedno pre podne, stvrano mu se divim, on je najzauzetiji čovek na planeti”, izjavila je Camila i nastavila:

Camila Cabello je otkrila  omiljeni stih iz svog novog singla, koga interseantno ne peva ona, već muški hor: Svuda je ljubav, nastavi da igraš”.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika