Gru tu je! - najava serijala o Daliboru Andonovu Gruu

„Tata rep scene" će ponovo biti među nama

Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua - u pripremi je dokumentarni serijal, čiji vam samo jedan segment predstavljamo tizerom
Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. 
Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8.marta, predstavljamo vam samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči – „tata rep scene". 
Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima, samo su potvrda reči da - Gru tu je! 
Autori dokumentarnog serijala: Bojan Vinulović i Rennè Miskolci

Da se podsetimo muzike koju je Gru pravio, evo spota iz 1995. godine pod nazivom Zasto Sam Tu (Da Li Imas Pravo) objavljenog za Jugodisk.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika