Swedish House Mafia & Sting - Redlight

Sting sa refrenom iz „Roxanne” u pesmi „Redlight” švedske super-grupe

U novoj pesmi grupe Swedish House Mafia, pod nazivom „Redlight”, britanska zvezda  Sting ubacuje  klasični refren iz pesme „Roxanne“ grupe Police „ You don't have to put on the red light” I tako nastaje nova, potpuno drugačija numera.

Osnovana 2008. godine, Swedish House Mafia se sastoji od DJ-producenta Axwella, Stevea Angelloa i Sebastiana Ingrossoa. „Redlight" označava četvrti singl sa debi albuma ove supergrupe, „Paradise Again”, koji izlazi 15. aprila.

Sting je takođe bio zauzet u poslednje vreme, izdajući The Bridge u ​​novembru, pojavivši se u Huluovoj misteriozno-komičnoj seriji Only Murders in the Building i prodavši svoju ogromnu bazu pesama Universal Music Group za prijavljenih 250 miliona dolara.

„Išli smo na Zoom sa Stingom“, rekao je ko-kreator Only Murders in the Building John Hoffman za E! prošlog septembra. „Bio je u Francuskoj, skrivajući se od pandemije u zadivljujućem francuskom zamku“ i „nije mogao biti više uzbuđen što je uskočio u seriju“. Pevač glumi samog sebe i ispostavlja se da je osumnjičen za ubistvo u mračnoj komediji, u kojoj glume i Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez.

Stingovi poslovi u muzičkom biznisu ove godine su bili mnogo manje mračni. „Apsolutno mi je od suštinske važnosti da deo moje karijere ima dom u kome se ceni i poštuje“, rekao je on u izjavi u vezi sa njegovom prodajom kataloga (preko Njujork tajmsa). „Želeo sam ne samo da se povežem sa dugogodišnjim fanovima na nove načine već i da prikažem svoje pesme novoj publici, muzičarima i novim generacijama.”

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika