Struka - Pimpovanje (feat. Mikri Maus)

Funny-pimp video Bogdana Ljubišića je odlična ilustracija pesme

Predstavnik Prti Bee Gee ekipe, Mikri Maus, gostuje u novom singlu „Pimpovanje“ respektabilnog repera Struke. Grupa Prti Bee Gee definitivno važi za jedan od najuticajnijih hip-hop sastava ne samo u Srbiji već i u regionu.

Ovu stvar objavljuje kuća Honey Money Gang (HMG) koja se za relativno kratko vreme pozicionirala kao jedan od izdavačkih oslonaca, kada je u pitanju ono što zovemo urbana kultura.

Dinamičnu prolećnu sezonu HMG najavljuje upravo singlom „Pimpovanje“.

„To je još jedna u nizu mojih pimp komedija ili možda čak tragikomedija, kako god. Producent Dreamer In The Cut nas je zvukom vratio u devedesete, u G-funk eru, a tu je i Mikri iz Prti Bee Gee-a sa kojim sam planirao ovakvu kolaboraciju godinama unazad. On je jedini za kog sam smatrao da može da mi parira u ovom žanru i ispostavilo se da sam bio u pravu. Lagan vajb, zabavna traka, nadam se da će je ljudi tako i doživjeti. Možda će i povrediti nečija osjećanja, ne znam, ne bih volio da se to desi, ali i ako se desi, f..k it, ovo je ipak hip-hop. Shout-out za Trendy Toonz-a i Inzoomniju koji su bili zaduženi za vizuale,” izjavio je Struka.

Singl „Pimpovanje“ uistinu poseduje sve atribute vanvremenske hip hop teme koja u šaljivom maniru govori o „jeftinoj ljubavi“, njenoj manipulaciji i životu na ulici.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika