Marvin i Zarja - 100 strganih strun

Mladi slovenački bend Marvin objavio je novi singl

Ovi mladi ljudi o sebi kažu: „Pravi bend je kao porodica, mafija ili monaški red. Jednom kada ste unutra, teško je izaći. Zajedno prolazite kroz faze stvaranja, traženja identiteta i krize odrastanja. Posle osamnaest godina, međutim, shvatite da je nešto neprocenjivo kada se sastanete sa prijateljima tokom vikenda i prepustite se čistoj kreativnoj energiji stvaranja muzike na nekoliko sati. Jedan u teretanu, ja u podrum. Ovo je Marvin”.

„Nazvali smo se Marvini po depresivnom robotu iz naučno-fantastičnog klasika Autostoperski vodič kroz galaksiju Daglasa Adamsa. Stvaramo isključivo originalnu muziku. Šetamo kroz muzičke galaksije klasičnog roka, novog talasa, panka i alternativnog pisanja pesama. Kunemo se u autentičnost, sirovu nežnost i sopstveni stav.”

100 Torn Strings je komad o slutnji i vrti se oko mladalačkog ushićenja i (ne)ostvarenih snova, a dodatnu svežinu dala je mlada i perspektivna pevačica Zarja Nemec. 

Tekst i muzika: Janez Benedek, aranžman i izvođenje: Marvin (Janez Benedek - gitara, vokal; Lucija Berce - bubnjevi, perkusije, vokal; Marko Radosavljević - bas; Goran Koražija - gitara, vokal), Zarja Nemec - vokal, Peter Penko - klavijature.

Video je radio Miloš Radosavljević.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika