ZEMBO LATIFA predstavlja novu, odvažnu pesmu "Loše stvari"

Zembo Latifa, jedan od najinovativnijih i najperspektivnijih izvođača nove generacije, predstavio je novu pesmu "Loše stvari", sa kojom će nastupiti na ovogodišnjem 69. Zagrebačkom festivalu

U ovoj pesmi Zembo je 'zagrebao' duboko ispod površine i bez filtera progovorio o svim onim "Lošim stvarima" o kojima inače ćutimo, a mnogi se u njima mogu pronaći: "Već neko vreme preispitujem neke odluke i postupke u svom životu i način na koji one utiču na druge osobe oko mene. ‘Loše Stvari’ su nastale kao plod razmišljanja o tim nekim sopstvenim životnim izborima i zapravo daju neku sliku stvari kroz koje trenutno prolazim".

'Loše stvari', iako imaju srećan prizvuk, zapravo pričaju o nekom tamnijem periodu u mom životu i o mislima kroz koje svako prolazi u nekom trenu svog života, a posledično i o načinu na koji se neko, u ovom slučaju ja, sa njima nosi. Nadam se da će se publika poistovetiti sa pesmom i da će uživati u njoj.

Pesmu prati video spot koji potpisuje reditelj Luka Matković, a koji je snimljen na lokacijama koje ostavljaju bez daha:

"Spot je zamišljen je kao interpretacija mesta gde ponekad želim biti kad stvari postanu teške, sam u prirodi i daleko od svih. Spot je većinski snimljen u predivnom krajoliku kanjona reke Zrmanje i Velebitskim Tulovim Gredama", rekao je Zembo.

Ovim singlom Zembo Latifa nastavlja uspešnu saradnju sa MAKE IT COUNT čiji osnovni cilj je globalnom kreativnom kampanjom da traži i podržava mlade inovativne umetnike kao i svoje verne potrošače.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika