Como Bluff – Kazoo

Zagrebački alt rock trio Como Bluff najavio je svoje drugo EP izdanje

Como Bluff, zagrebački alternativni trio su: Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas gitara) i Viktor Strejček (bubanj)

Singlom i videom Kazoo oni najavljuju svoj drugi  EP pod nazivom „Sketchy Laughin’ Music”, koji donosi drugačiji zvuk nego prethodni, a promocija izdanja održaće se 14. aprila u Vintage Industrialu u Zagrebu  uz podršku Domagoj Šimek benda.

EP „Sketchy Laughin’ Music” ima žešći i nešto manje rafinirani zvuk, što donosi promenu u odnosu na dosadašnji pristup, kroz koji je bend svoje temelje gradio na akustičnim gitarama.

Como Bluff su se publici predstavili 2020. godine singlom „Cannibal Snake”, koji je najavio istoimeni EP objavljen za Dostavu Zvuka. Nakon što je bend odlučio da postane trio, 2021. godinu posvetili su radu na novim materijalima, što je rezultiralo novim EP izdanjem.

Drugi EP „Sketchy Laughin’ Music” objavljen je takođe za Dostavu Zvuka i sastoji se od četiri pesme. Muziku i tekstove potpisuje Miro Kadijević, aranžman bend s producentom Bornom Mijolovićem (Paul the Walrus), koji je zaslužan za produkciju, mix i mastering. Snimanje su odradili Borna Mijolović i Miro Kadijević, a autorika naslovne strane je Marija .

Como Bluff su zaista zanimljivi pa obratite pažnju na njih.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika