Ljubavne halucinacije

Ova pesma napisana je još 2019. godine i čekala je pravi trenutak!

Di-džej i producent Regard, nominovani za BRIT, udružio je snage sa pop kraljem Years & Years i objavio numeru „Hallucination“ koju već mnogi nazivaju plesnom himnom. 

O novom singlu Years & Years objašnjava: „Napisao sam Halucinaciju sa Džoelom Litlom još 2019. godine. Bio sam inspirisan da je napišem kada je bivša ljubav pokušala da ponovo uđe u moj život. Deo mene je želeo da ponovo zapalim romansu, ali previše toga se promenilo i osećao sam se zbunjeno. Ako bih sagledao situaciju na određeni način, cela stvar je delovala lažno, kao da je sve bila samo jedna velika iluzija. Znate nakon što se prašina slegne i pitate se, da li je bilo šta od toga stvarno? To je ono što me je inspirisalo da napišem pesmu, ne vidim je kao pesmu protiv ljubavi, to je više samo osećaj koji sam želeo da izrazim. Znam da je mnogo ljudi izgorelo u vezama, pa se nadam da će se povezati sa tekstovima. Ipak, nikada nisam mogao da nađem pravi dom za pesmu, pa sam bio tako srećan kada sam čuo da je Regard zainteresovan i da radi na njoj!"

Regard dodaje: „Voleo sam da radim sa Years & Years-om na ovom novom singlu. Olijev glas oživljava pesmu i zaista obuhvata ideju da je lepota ljubavi tako slična strahu od halucinacija".

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika