Zvezda TikToka ASTN predstavlja novi singl!

ASTN nije trend, već talentovani momak koji zauzima svoje mesto na svetskoj muzičkoj sceni

Sa toliko načina da umetnici pokažu svoje talente, gotovo je neizbežno da se istinski obećavajući glasovi uzdignu na vrh u nekom formatu. U visokokonkurentnom mediju društvenih medija, ASTN je već postigao ono što neki umetnici smatraju svojim primarnim ciljem - da postanu viralni.

U TikTik video snimku objavljenom u novembru 2021. ovaj umetnik je ispevao obradu pesme „Happier Than Ever“  Billie Eilish, sa više R&B estetike. Preko 60 miliona pregleda i 1,8 miliona pratilaca kasnije, ASTN se našao sa publikom koja je jedva čekala da vidi da li postoji istinski potencijal iza očigledno kreativnog lika.

Na svom najnovijem EP-u You’re Almost There, ASTN se oslanja na svoje prirodne R&B veštine, istovremeno ugrađujući pop privlačnost, zadovoljavajući balans oba žanra koji pruža jedan zanimljiv zvuk. 

Iako kombinacija R&B i popa nije originalan recept, ASTN impresivno nudi svež pogled na zvučni pejzaž.  U svom prvom velikom izdanju od njegovog viralnog izbijanja, ASTN dokazuje da on nije trend; već umetnik sa harizmom, nagonom i talentom da izgradi karijeru izvan vaše stranice za vas.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika