Michael Bublé je visoko postavio lestvicu: „Higher“

„Oduvek sam zaljubljen u ove pesme“, kaže Michael o obradama koje čine najveći deo novog albuma

Jedan od najtraženijih pop pevača na svetu, Michael Bublé je oduševio publiku albumom „Higher“. Naslovna pesma od danas ima i atraktivan video spot a radio stanicama je namenjena numera „Bring It On Home to Me“.

Glas je za Bublea svetinja. Na kraju krajeva, to je polazna linija koja drži „Higher“ zajedno u svoj svojoj eklektičnoj slavi. „Lepak, na celom ovom albumu, je moj glas“, kaže on. „Rekao sam milion puta, ja sam soul pevač. Ljudi pokušavaju da me kategorišu, zovu me pevačem ili pop pevačem. Znam da stojim na ramenima svojih heroja i da igram malu ulogu u održavanju Velike američke pesmarice u životu“, kaže on.

„Oduvek sam zaljubljen u ove pesme“, kaže Michael o obradama koje čine najveći deo albuma „Higher“. „Nikad nisam našao koncept za koji sam smatrao da ih je dostojan. Buble kao primer ukazuje na pesmu „Bring It On Home to Me“Sama Cookea”. „Pokušao sam to da uradim tri ili četiri puta, i nikada nije bilo dovoljno dobro“, kaže on. „Konačno sam seo za klavir i odsvirao pogrešan akord. To je promenilo celu pesmu, otključao sam je za sebe.”

Na ovom albumu su se, pored pesme Sama Cookea, našle prelepe numere Paula McCartneya, Ymae Sumac, Williea Nelsona i drugih velikana koje, u Michaelovoj interpretaciji zvuče zaista dobro.

Verujemo da ćete uživati slušajući Higher i gledajući spot za ovu numeru u režiji Dereka Hougha.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika