U begradski Drugestore dolazi CJ Bolland, belgijski DJ i producent britanskog porekla

CJ Bolland je jedan od najcenjenijih pionira elektronske muzike koji je na sceni aktivan preko 30 godina

Music Reactions je organizacija koja se već 5 godina bavi promocijom i organizacijom muzičkih događaja zasnovanih na vrednostima kulture elektronske muzike.

Ovom prilikom 15. Aprila u saradnji sa klubom Drugstore Beograd u goste im dolazi belgijski producent i DJ, britanskog porekla, CJ Bolland. 

CJ Bolland je jedan od najcenjenijih pionira elektronske muzike. Na sceni je aktivan preko 30 godina i bio je jedan od prvih producenata koji su potpisali za legendarnu izdavačku kuću R&S. Priznat je kao vešt producent i autor je nekoliko planetarno poznatih hitova, kao što su: "Camargue", "The Prophet", "Sugar Is Sweeter", “It ain’t gonna be me” itd. Nekoliko ovih hitova je svojevremeno pronašlo svoje mesto pri samom vrhu UK chart liste, koja uključuje sve izvođače i žanrove. Pravi biser je traka "Con spirito", njegova izuzetno uspešna brejkbit interpretacija kompozicije "12 O'clock" velikog Vangelisa. Savremene nastupe CJ Bollanda se odlikuje visok stepen energije i raznovrsnost zvuka. Upravo zbog toga je čest gost nekih od najprestižnijih festivala i svetskih klubova:  Berghain, Reaktor, Dour Festival i td. Njegovo gostovanje u klubu Drugstore, 15. Aprila, je prilika za starije poštovaoce elektronskog zvuka da čuju izvođača uz čije su albume odrastali, ali i za mlađu publiku koja sigurno poznaje njegove kultne hitove, koji su sada već nezaobilazni deo baštine kulture elektronske muzike.

Ovo je sigurno jedno od najznačajnijih ovogodišnjih gostovanja za ljubitelje elektronske muzike. Pored CJ Bollanda nastupiće i gost iz Splita (Hrvatska), talentovani El Commando, zatim RAR ko-osnivač i rezident Music Reactions organizacije, kao i domaćoj publici dobro poznati Edin i Chorbika koji za obu priliku spremaju specijalni b2b set kojim će otvoriti veče. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs i online i na servisima Resident Advisor i Eventix.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika