Repetitor sa vetrovitim singlom nominovan u PET kategorija!

Kroz vetar je sve moguće...

Grupa Repetitor je prošle godine, mračnim, bizarnim, i krajnje uznemirujućim spotom predstavila novi singl „Kroz vetar”. Zaokružene bombastične vizualizacije ovoga spota ponovo demistifikuju kvalitet ovog benda. Upravo zbog toga, ekipa iz Repetitora dobija zaslužno mesto u nominaciji Muzzik Video Awards 2K21, odnosno u kategoriji za najbolji ROCK video.

Spot za numeru „Kroz vetar” sniman je na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i donosi zanimljivu scenografiju, kolorit i kadrove svedene hektičkim prelazima na koje nismo bili spremni, ali kao i uvek, grupa svojom produktivnošću opravdava svoje ime. „Izašli su nam u susret za svaku molbu i dali nam da snimamo u učionicama sa primercima životinja u formalinu i raznim kosturima, pa i ljudskim tako da se spot odlikuje vrlo zanimljivom scenografijom, koloritom i kadrovima – izjavila je Ana-Marija Cupin, basistkinja grupe, koja je otpevala i napisala reči za ovu pesmu“.       

Muziku i tekst ovog singla potpisuju članovi grupe Repetitor, a u pravljenju ovog višestruko nominovanog spota, učestvovali su i:
Režija / Nikola Stojanović Direktor fotografije / Mladen Teofilović Scenario / Nađa Petrović Produkcija / Savina Smederevac, Rastko Stojanović Montaža / Nikola Stojanović Scenografija / Iva Ilić Kostim / Nikola Stojanović, Nađa Petrović, Mladen Teofilović, Vladimir Petrović, Repetitori Igrali / Ana Marija Cupin, Boris Vlastelica, Milena Milutinović Kolor / Boris Andrejević Asistent Kamere i Copelux Majstor / Petar Nikolić

Za ovaj video možete glasati ovde 

https://mva2021.muzzik.tv/srp/rock-video/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/rezija/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/montaza-specijalni-efekti-i-postprodukcija/

https://mva2021.muzzik.tv/srp/kamera/

 i ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/najbolji-video/

Evo i svih drugih kategorija ovde https://mva2021.muzzik.tv/ pa nađite svoje favorite

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika