Klinika Denisa Kataneca u novom singlu „Vampiri“!

Kliničari najavljuju koncert u Beogradu za 19. Maj, treća sreća!

Nakon uspešnog prvenca "Jada Jada", Klinika Denisa Kataneca okreće novo poglavlje i uvodi nas u svet novog albuma sa pesmom i spotom "Vampiri" (Menart HR)!

Pesma je nastala odmah nakon snimljenog albuma „Jada Jada“(Menart HR). Zajedno sa još jednom pesmom, koncertnim favoritom "Srećko iz zemlje trećeg svijeta", predstavlja razigraniji i poletniji zvuk Klinike sa inače nešto mračnijeg budućeg albuma.

„Spot je sniman u Varaždinu i Koprivnici, a snimao, režirao i montirao ga je Bojan Koštić (Kontraliht). Denis i njegovi demoni se vole javno, a kako izgleda put njihovog prihvaćanja, samim time i ukroćivanja, saznajte iz novog spota Klinike Denisa Kataneca "Vampiri".“, poručuje Denis Katanec.

Sledeći koncert Klinike Denisa Kataneca je 19.5. u Beogradu kada Klinika hvata treću sreću nakon dva, zbog bolesti, odložena koncerta.

Osim što je Klinika Denisa Kataneca publiku i kritiku osvojila albumom prvencem „Jada Jada“, band se uspešno predstavio i na Porinom nagrađenoj kompilaciji „Zagreb Calling: Generacija bez refrena“ (Menart HR) i to s pesmom „Mala Snaga II“.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika