Osiječka kantautorka i putujuća muzičarka Aklea Neon u nominacijama MVA 2K21

Prelepi video ove autorke nominovan je u kategoriji FUSION

Ova eklektična putujuća muzičarka iza sebe ima samo nekoliko singlova i već dve muzičke nagrade - za kantautorku i izvođačicu 2020. godine. Na Kanarskim otocima provela je nešto više od mjesec dana u umetničkoj rezidenciji završavajući svoj debitantski album I tamo snimila ovaj fantastični video.

- Imala sam pogled na čisti ocean, vulkansku plažu i pred prozorom ćelavu palmu. U takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje - otkriva Aklea. To je nekako i poruka "Ljudnjaka", one male stvari koje nas u ljubavi raduju, one interne šale, slatke kao med od palme po kojemu su Kanari poznati.

Pesma je nastala u saradnji s Undular production iza koga  svojim majstorskim organskim zvukom stoji Viktor Volarić-Horvat, koji je s Akleom sarađivao i na njenom debitantskom singlu "Da mi je". Iako poznata po svojim videima s putovanja, ovaj rad je najartističkiji dosad, a saradnike je upoznala putem Facebook grupa za digitalne nomade i Instagrama.

Art direktorka je  bila Paula Kopczynski, a za snimanje je zaslužan video trojac iz Poljske na čelu s Radoslawom Laganowskim, Mateuszem Dembskim i Radoslawom Furmanekom.

Za video rad  za pesmu „Ljudnjak" možete glasati ovde, u kategoriji FUSION https://mva2021.muzzik.tv/srp/fusion-video/  a za ostale nominovane ovde  https://mva2021.muzzik.tv/  

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika